expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

23 March 2010

dezamagire totala!!!

tocmai ce a iesit (ma rog, acum cateva saptamani) "Alice in Wonderland" regizat de Tim Burton. initial am zis ca va fi bestial.. such as.. Tim Burton e regizorul meu preferat.. si ii ador filmele.. mai bine spus.. desenele animate.. si un singur film.. ca celelalte sunt vai de mine.
well, am luat filmul si l-am lasat sa se holbeze la mine.. si sincer, mi-am pierdut inca o ora si 40 de minute din viata... pana acum sunt fix 4 luni, 2 zile si 2 ore din viata mea.. .. cam mult:))
nu mai pun orele de la scoala.. asta e timp dedicat culturii, filmelor si altor biciclete care se rezuma la dureri de cap, de spate.. febra musculara.. si probabil cate o inima rupta in bucatele.. de obicei e a mea:)).
timpul dormit la scoala, ala e privilegiu.. si as putea scrie o epopee de ce fac eu la ore..fara sa ascult ce zice proful, asta e..
revenind, filmul asta e .. groaznic... ma jur.. nici macar efectele nu m-or atras.. e in plus si degeaba.. mai bine il facea desen!!!! sincer, gen The Corpse Bride.. sau... oricare altu.. dar nu film.. e sec.
that's my case.. imi pare rau ca m-am uitat la asa ceva.

2 comments:

hop si tu!