expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

04 March 2010

baba, porumbeii si rugaciunea..

Incepand cu inceputul, nu's superstitioasa.. dar de multi ani imi aleg baba in 4 martie.. well, azi... a fost ciudat. A fost innorat, rece, a batut vantul...dar m-am distrat pe cinste cu Teo.. si si cu restul de fete..

Porumbeii.. in sibiu e plin de porumbei.. asta se stie.. si se mai stie ca-s si lenesi .. ca s'au invatat a le dea lumea de mancare.. si daca nu te feresti cand vine unu.. risti sa te trezesti cu un cioc in cur..:))
Asa ca.. am tras la poze azi... oau, a fost foarte tare.. :))

Rugaciunea.. nu's prea cu biserica.. ma mir cum de cand trec pe langa vreo biserica.. nu se ridica cladirea in picioare si fuge cat vede cu ochii.. dar, azi dimineata.. pe la 2.. parca:)) 2 noaptea.. o tipa.. imi spune ca ma "distruge prin rugaciune" .. cum vine asta?.. si dupa imi baga replica"suntem amice" .. well, papusica.. noi doua nu vom fi amice in nici o viata.. si prin rugaciune, ia inceraca sa ma distrugi.. ca vreau sa vad si asta.. chiar vreau:))

Plus, printre cuvinte.. am trantit si niste poze.. cu porumbeii:D
Si, da.. am uitat,... in prima poza sunt niste pescarusi.. ca sunt si din aia prin oras.. si stau la facultatea de inginerie.. oare de ce?:))

2 comments:

  1. Eu am pescarusi pe acoperisul de vis a vis! Sa-i auzi vara la 5!!! Iti vine sa arunci cu perna in ei si dupa aia sa ii jumulesti de vii!!! :D

    ReplyDelete
  2. unii cu porumbeii si ciorile.. altii cu pescarusii dimineata..:)) pana incep si porcii sa zboare, mai avem ceva timp liber:))

    ReplyDelete

hop si tu!