expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

17 October 2008

somnul ratiunii naste monstrii


somnul ratiunii naste monstrii.. prin a 11a am avut de a face cu propozitia asta.. ceva cu umanismul si cu nenea asta pictor, artist ca si noi, Francisco Goya. ..
mi se pare ceva destul de obisnuit in ziua de astazi, sa ne dam mari criticii si nici cand nu e treaba noastra sa ne bagam in seama..
recunosc, mai de mult am atacat pe niste tipi foarte.. nu spun, care mi-or sarit, frate, in cap, ziceai ca eu sunt de vina ca layoutul lor e asa, in fine, am scapat si de ei.. indeed, atunci eram certata pe lume si mai ales pe jumatea de populatie care pur si simplu nu ma lasa in pace sa fiu cum vreau eu.
punct si de la capat, m-am calmat frumos, mi-am cerut scuze, tanti le-o acceptat, toata lumea e fericita acum.. dupa ceva vreme de la weltkrieg-ul ala.
and there was my head, minding on its own.. asteptand cu nerabdare frumoasa zi de 23 in care o sa urlu de o sa imi sara mintile si plamanii afara la scorpions si chris norman in craiova(craiova flyover!!) langa un alt roacker notoriu si demn de respect.. when it hit me.. da' asa.. cu durere in suflet si coaie.. un fost compatriot de lupta.. pardon.. un din ala de e against me. imi scapa cuvantul.. pac, imi pare .. "pst pst, fata".. "aia de am facut-o eu baiat".. bun.. ma freaca la icre vreo jumate de ora.. in fine.. ce m-a deranjat mai tare a fost ca.. imi tranteste, printre altele..o intrebare.. care plm.... doare.. cel putin felul in care a pus-o si sfatul dat din dragoste..
in fine, e weekend, nu as avea de ce sa ma crizez.. nu?maine merg la jazz.. nu ca m-ar omori asta sau dupa asa ceva, dar pur si simplu simt nevoia sa merg si sa ma zgaiesc la niste persoane rotunde prin excelenta(nu practic) si care scot sunete aleatori si fara inteles. foarte placute retinii si sufletului.. ca urechile vor fi la ploaia de afara si gandurile migrande spre sud.. unde e cald si bine.. si ...
imi e dor de vara si de acele zile in care puteam sa visez singura si fara sa ma frece nimeni la sentiment cu crize de personalitate si alte genuri.. determinandu-ma si pe mine, intr-un sfarsit, sa fac la fel... imi e pur si simplu dor de zilele in care puteam lenevi in pat fara sa ma dea cineva afara sau sa urle la mine ca e atat ora si ca iar am chiulit... imi e dor de sentimentul ala de siguranta care vine din partea materna care stie ca sunt in regula acasa cuminte si nu umblu lela cu nu stiu ce roackeri si creaturi care ma implora sa nu mai umblu cu ei si eu o asigur ca nu imaginea conteaza.. imi e dor sa trec pe langa oglinda si sa nu ma uit in ea, sa plec in oras cu pantalonii atarnand si un tricou cu jack daniel's sau cu dimmu(da!! rahate!! sunt black metalista! ai ceva de comentat?. talk to the hand!) si sa ma doara pur si simplu in cot de cum se socheaza lumea cand ma vede...
somnul ratinuii naste monstrii.. somnul carei ratiunii?..ratiune comerciala, asta e tot ce mai este acum.. nici nu conteaza daca e din ro sau din strainatate.. e comerciala toata.. cine nu o are pe a lui o ia de la altu.. cine o are cu metafore.. risca sa ramana fara ea. si eu am anumite influente in gandire.. de altfel nu's un mini epicur sa cac teorii si sofisme cu duiumu ca pe diaree. de asemeni, monstrii sunt ca niste reclame.. fara sens si cand iti este lumea mai draga iti fute o reclama in mijlocul drumului dintre o teava de pistol si coaiele la vreun tip raufacator prin excelenta.. dar deh.. daca omul ar putea sa isi vinda monstrii din cap. pt bani si faima.. ar facea.. in pachet promotional cu 2 bile de silicon sau niste latex tocmai stors din buza, obraj, cur, etc..
si ca sa scap de monstrii ar trebui sa imi ucid ratiunea?.. dar de ce sa nu ucid monstrii?..:). suna mai fun asta.. indeed:D.. de abia astept sa vina ziua de 23 octombrie:), chiar de abia astept:)

imi e dor de oameni simpli si fara de scrupule pentru a minti atat.. imi e dor de momente de frunze verzi din dumbrava minunata din sibiu.. si de albastrele, sau ce mnezau or fi fost, ma org, erau mov.. nici acum nu inteleg de ce li se spune asa..:-??.. imi e dor de muzica ascultata noaptea la maxim.. imi e dor de tot ce am pierdut odata ce am deschis ochii si mi-am intreptat spatele si am privit inainte spre faptul ca eu cresc si mica nu mai pot ramane(mica such as copil)
ma bucur ca nu sunt un monstru, cel putin nu nascut din ratiunea furata de la altii si nici nu am de gand sa devin asa ceva!

2 comments:

  1. Dude... iar te crizezi din te miri ce. :))

    ReplyDelete
  2. dar dude.. nu e adevarat, eu nu ma crizez.. eu rup capete.. unde vezi tu crize?.. nu ai inteles inca_ca eu am gandire cu tendinte avangardiste.. bine ca macar asa o am, decat altii...:D

    ReplyDelete

hop si tu!