expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

21 September 2008

pisarea vikingilor.. de ce?

pentru ca ma plictisesc, pentru ca afara ploua si e urat, pentru ca tu ai plecat de abia de cateva ore, pentru ca vecinii trebuie exorcizati cu muzica buna!.. de ce?.. pentru ca nu stiu sa scriu corect, pentru ca vorbesc mult, pentru ca nu spun niciodata ceva ce sa inteleaga lumea din prima(din cauza faptului ca nu se intelege ce spun, practic vorbind:D ), pentru ca ploua.. am mai spus asta.
si ieri a plouat, bine cu pelerinele alea 2, geezes, dar a fost frumos.
sa stai de paza intr-o scoala, ma jur, nici la scoala mea nu stau asa...
nu imi e dor inca... e bine.. maine pe la 6 seara probabil ca o sa inceapa asa incet.. sau poate nu... genial, tocmai ce urla un vecin sa dau mai incet, sa isi dea el glontul, ca sincer ma pupa undeva..
sincer, e pasiva situatia ... adica atitudinea mea fata de tampenia altora, sincer, pasiva ca si hartia igenica.. am motiv sa o mentionez, m-am cam plimbat cu ea in mana la birthalm.
buuuun, tocmai aflu ca maine iar... iar!!! am filosofie.. nu am nimic cu omul ala.. dar nu mai vreau sa ma faca inca o data fecior.. nu mai vreau.. sincer acum.. chiar asa statut de butoi am?:))
birthalm in 2 randuri?.. frig, umed.. ahm... hartie igenica.. multe persoane pe care le cauta cineva pe acasa dar nu le gasea ca ele erau la birthalm... mici:).. mancare de la catering.. fara paine, da' o fost buna.. hmm.. vali.. glumele lui vali.. intrebari : unde e "die aussstellung" care am aflat ulterior unde era:)).. intrebari: unde e toaleta.. desi scria pe usa.. carat de mese, scaune.. asta nu am prea facut eu.. o carat vali, saracul, ca pe mine nu m-o lasat:).. buuun.. aa. niste glume scabroase(ca de obicei, evident) din partea unora care nu au altceva in cap decat par.. si si ala blond pana la varfuri:>... aa.. si vali care a vorbit non stop:), multumesc, dude, that was super, sincer:). macar nu ne-am plictisit..
am inghetat ca 2 cacati, las' ca e bine:)), am dormit ca hunii imbracati in blugi si bluza groasa.. pe la 7 juma.. mama:.. biaaaaancaaaaaa?.. dush.. ce sa-ti spun?.. mic dejun. sarit cu prajina peste:)) direct pe trepte ca si niste abandonati.. defapt.. bine ca nu o mai plouat ca naiba era a noastra:)
birthalmer sachsentreffen?.. gottesdienst putea tine mai mult:D.. tanze or fost faine.. evident ca_codlea. dupa ce ca anul trecut or avut probleme cu muzica.. si anul asta... un poc din ala de ziceai ca se partaie boxele nu alta.. sec de tot!!.. pranz?... o chestie, scuza de gratar fara paine sau ketchup, salata de cartofi.. ma rog,nu comentez.. si varza .. mai bine imi punea mai multa salata de cartofi decat varza aia,in fine.. mici de la vali.. hmmm... bastel strasse.. geezes.. 4 fetite:)).. asa.. imi pare rau ca nu am apucat sa vedem cetatea. ca a trebuit sa incuiem scoala si lumea mai avea inca treaba.. scoate-i de pe niciunde si nah.. in fine, s-o terminat totul ok:)... acum everything is back at its place.. ma rog, almost everything.. anumite sentimente s-au schimbat.. cum ar fi... PULA MEA!!(PE CARE NU O AM!!) TREBUIE SA MA APUC SA INVAT!! NU GLUMESC, TREBUIE!!.. asa, mi-am revenit:)
asta a fost birthalmul de anul asta:), intersant:)..si interactiv, ma jur!!!
in fine.. cam asta ar fi pe scurt:)...
raspuns la intrebarea "de ce"? ..de aia!!! ca asa vrea eu!!!! si nu ma intere de nimeni altcineva, decat de 3 entitati!!!.. si atat!!
recunosc, saptamana asta a fost foarte ciudata si a lot of strange things happend, in genul ca... dupa ce ca ni se pisa vikingi in cap... 'tu-i norul din skandinavia.. si la naiba cu naftalina din haine care mie imi miroase a maci!!! imi vine sa ma urc pe pereti dupa castraveti tupeisti!!!.. chiar asa de rau am ajuns?
eu tot nu vad care e problema anumitor persoane in vederea muzicii... sincer... mey, omule... daca nu vrei sa asculti spune si te muti la alta masa... nu imi faci moace si mi te strambi si ma iei de sus ca s-ar putea sa regreti.. si nu doar la muzica... si ce-i daca sunt tunsa scurt?.. si ce-i daca forma mea e mai rotunda decat a ta?.. si ce-i cu asta?.. si ce-i daca am bratari cu tinte si lant(ala nu-l mai port) sau batic(nici pe asta)?.. am pantalonii foarte josi pe un motiv.. mi-s mari.. si ce-i daca nu ma vezi cu_ corsete and stuff?.. mi se asa de ele.. plus mi se pare bondage pana maine sa porti asa.. si daca nu bondage atunci sado-masochism.. e ideea mea:), plus.. sue me !!! ma doare in cur de tine si parerea ta de o idiotenie pana in panzele albe de evidenta:P asa ca... data viitoare puneti ochelarii si nu te mai uita la mine.. ca s-ar putea sa iti pocneasca retina:>:))
naaah, let's look on the bight side of the moon.. nu, i mean.. instead of moon... there is only one piece of shit:D.. asa... the world is changing.. so am i.. so will you and everybody else in our view:).. deci, pace frate cu ochii prea perfecti si blond pana la varfuri, sincer.. ma pis pe conceptile tale:)
deci.. de ce?.. pentru ca asa este si asa o si voi lasa. ma bucur acum de situatie in anumita masura.. de maine trebuie sa ma pun cu burtica pe carte..si sa arat ca ma tin de cuvant si pot schimba anumite chestii cum ar fi.. niste note!!(luale-ar naiba de note!!) oricum nu ele arata ce stii ci felul in care reactionezi cand ti se pune un cacat in fata.. daca te strambi, esti un fraier sau o pitzi.. daca te uiti la el insistent.. esti pe limita.. iar daca il te incumeti sa il iei cu farasul, tot respectul omule.. sincer:).. eu ma gandeasc sa ies din camera:D.. si sa las pe altcineva sa isi bata capul cu el... si dupa aia, ii cer farasul:)), nu , glumeam... oricum.. sa inceapa saptamana, maine colet ca nah, trebuie.. plus caiete, sa imi iau ceva ca nu mai merge pe foi albe sa scriu... si sa ma apuc de citit, iei.. moromete!!! here i coooome!! bewaaaare!!:)))
a fost un birthalm super, despite the weather, tu ai fost cu mine si asta fost super:), mersi frumos dude>:D<

1 comment:

hop si tu!