expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

06 July 2011

din categoria part 2

si cum povesteam cu Toma astazi despre tipi, asa, ca 2 fete ce suntem, ea mentioneaza de un tip de la terestre. tipul e o chestie de un metru si o bricheta, lucru care pe mine ma amuza genial.. la un tip... in armata. automat, mi-am amintit de un prieten, bun prieten, din copilarie.. si de a sa poveste cu o fata care l-a lasat cu sechele, la propriu.:)))
pentru a evita diversele hohote de ras pe seama lui apartinande prietenilor comuni, ii voi spune K. exact ca si Kafka personajului sau din parabole..:)))
K. isi facea serviciul de armata, la un pluton din Slatina. nu stiu cum e cu ierarhia din armata, stiu ca exista plutoane unde sunt multi tipi si putine tipe. se face ca intr-un weekend m-am trezit cu K. in fata ochilor. eram la magazin si vroiam sa imi iau niste biscuiti Oreo, imi plac mult, ma rog, imi placeau... La un moment dat, ma simt trasa de bluza inapoi si aud o voce: " ce faci. nebunel? tot cu dulciurile? " cand ma intorc, cu o injuratura buna pe buze, raman masca, K. imi face cu ochiul si ma ia in brate. "ma, mai traiesti? de cand ai mers in marele sud, ai uitat cum arata telefonul" :))
evident, am mers la plimbare si am inceput sa povestim cata in luna si in stele. duminica dimineata l-am condus la autogara si i-am urat drum bun si succes. ne-am mai intalnit de atunci si de fiecare data se lasa cu dureri de cap si altele:)).
intr-o seara in timp ce povesteam, l-am intrebat daca sunt in plutonul acela si fete... si de aici incepe povestea.
se numea Sorina, avea parul lung brunet si ochii albastrii. toti baietii o vroiau dar nimeni nu o putea avea:))). mi s-a descris in detaliu cum ii arata corpul, ce marime au sanii, ce chilotei poarta si sutienul ce culoare are. am aflat si ca ii sta "magnific" in uniforma de militar, mai ales in cea festiva, ca e stapana pe sine si face toata treaba foarte bine. e apreciata de toti, pana si de locotenent si de restul. face munca de secretariat si le face rost baietilor de permise. bea in rand cu ei si nu se sperie cand vede un paianjen. in timpul liber joaca fotbal si carti si seara, inainte de stingere citeste, tineti'va bine, Umberto Eco si Herman Hesse. ma si miram de cand incepea K. sa citeasca Umberto Eco.. si imi tot cerea cartile lui Hesse... eeee, mister elucidat!
evident, ca o prietena buna ce sunt, l-am intrebat de ce nu actioneaza, daca aceasta minunata faptura ii trezeste asa interesul.. si raspunsul a fost: "pentru ca nu stiu cum.."
si da, sfaturile au urmat.. si au fost si cu succes:D, K. ajungand oficial iubitul Sorinei. dupa o saptamana insa, mesajele de la K. au incetat subit. stiam ca in aceea seara vor merge la un club si vor dansa... am aflat asta in timp ce mergeau inspre club dar... dupa, nu am mai primit nimic. la inceput am zis ca prietenul meu e pe aripile vantului pe moment si sa nu-l deranjez.. dar dupa a 3a zi incepusem sa imi pun intrebari in ce directie batea vantul acela.
la intrebarea " mai traiesti".. mi-a raspuns.." vorbim in Sibiu, ajung in cateva zile."
am respectat raspunsul, si, ne-am intalnit din nou in redalul de pe Mihnea cel viteaz la un suc.
- si? cum a fost? ce e cu tacerea asta? e totul in regula?
liniste..
- ai ramas insarcinat, ce naiba ai?
aveam in fata un om care parea ca a vazut iadul, vorbesc serios. ochii lui nu mai radeau ci priveau ingroziti inspre gura mea si pareau ca nu inteleg cuvintele ce ies. pe moment m-am gandit ca l-au rapit extraterestrii, i-au modificat creierul, l-au inlocuit cu vreo vaca de prin constelatia Sagetatorului si acum, e total labil psihic. eee, m-am inselat.
dupa cateva minute de tacere foarte ciudata..
- promite-mi ca nu razi de mine.
- de ce as rade?... suspiciunea cu creierul rapit imi aparea tot mai clar in minte.. sigur a patit ceva de genul..
- spune, cum a mers cu Sorina? ai tacut subit de miercuri, ce Dumnezeu????
- a mers.... bine...
- observ, ai si ramas cu sechele... chiar asa e de buna??
observam lacrimi in ochi, ceea ce nu am reperat ca fiind bine...
- ce naiba?!?!? spune-mi, nu ma mai tine asa, neterminata, serios acum!!
nu am avut cu cine vorbi, privire pierduta...
- e clar, te-or rapit extraterestrii!!!
zambet.
- nu, dar as fi vrut asta...
am tacut vreme de o jumatate de ora... si dupa, am decis sa merg acasa, seara fiind compromisa si K. fiind socat mai departe.
am platit, am iesit, ne-am indreptat inspre parc... si am decis sa o luam pe la locul de repetitii, locul acela imi da tot timpul idei potrivite. am ajuns jos, si ne-am asezat si am stat.. pret de cateva minute bune.. dupa care, dintr-o data, brusc si subit:
- e tip.
- poftim??
- de asta sunt asa... e tip.
- ????
- cine?
- are ce am si eu, stii, ma si miram cum poate fi asa de puternica... si de masculina. dar era un masculin placut, ma intelegi???
- nu...
- vai, asta nu ma face gay, nu? spune-mi Biby, asta ma face gay??? doamne, sunt gay!! nu suport rozul, Doamne, ce ma fac?!?!?!
- ma, esti dement, spune-mi calm cine e tip????
- SORINA!!! e defapt.. Sorin..
si, mister elucidat, Sorina era defapt ... ce era.:))). cand au mers la club... K. a intrat dupa ea in baie, vrand senzatii tari si.... ete, surpriza, cand s-a uitat pe sub usa.. Sorina statea cam ciudat cu picioarele.. a zis ca nu vede bine. si ca o asteapta sa iasa.. dar cand a iesit.. saracul K. a ramas cu sechele...
nu am mai continuat, subiectul e inca dureros... dar sincer, sincer... m-o amuzat groaznic.. si nici macar nu imi pot imagina ce o simtit saracul om:)))
dupa cateva saptamani, am primit un mesaj " tot timpul m-am intrebat ce ma inteapa cand o iau in brate.. si ziceam ca e mobilul sau vreun player. acum realizez ca numai civil avem voie sa ne caram mobilele cu noi."
ha ha, asta da distractie!!!!
pentru protectia datelor... am schimbat putin firul narativ.. dar sincer, oricum as fi povestit-o, tot cu soc ar fi ramas cei care au aflat-o. cum a ramas si toma.. care azi mi-a amintit ca Sorina e defapt Sorin. :))))

3 comments:

  1. Ok...sincer imi pare rau de persoana in cauza ,de socul prin care a trecut dar trebuie sa recunosc ca post-ul acesta m-a amuzat copios si mi-a inveselit toata ziua :))

    ReplyDelete
  2. :D, e un prieten de pe strada, desi mai in varsta ca mine, faceam mai tot timpul prostioare.. si am ramas good buddies. iti dai seama ce soc urmat de criza de ras am avut eu cand am aflat... si am aflat si cu detalii de plans:))

    ReplyDelete
  3. Vaiii :)) sincer eu rad,dar un soc asemanator am avut si eu, remember? :))) Foarte tare! Sincer nu ma asteptam la finalul asta :))=))

    ReplyDelete

hop si tu!