expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

04 August 2010

celei care ma fute la cap..

Photobucket
Stii, mai demult, ne plimbam pe plaja si ne gandeam sa facem un castel de nisip. Ne'a luat ceva timp sa gasim un loc bun, orice loc am fi luat tot trecea vreun adolescent beat muci si daca nu-l calca in picioare, sigur il umplea de ... ceva. Aaa, am uitat, urasc castelele de nisip si cam orice le seamana.. pentru ca de fiecare data cand voi construi unu, se va gasi o mica molie ca tine sa-l tranteasca jos.
Uite asa, observ ca, orice as face, tot ca intr-un dulap plin de chestii ca tine dau, culmea, zici ca va caut..
Mi se pare ca, oricat as da din maini si din picioare, n-am cu cine, efectiv, n-am cu cine..
Al naibii castel de nisip, se naruie cretinul la numai o atingere de flu flu si noi, stam si ne uitam unu la altul, radem si ne spunem ca nu e vina noastra, o fi a vremii sau a soarelui, rahat! E vina ei! Sau a lui, sa nu uitam de Darius, nu, nu uitam, cacat!
Stii, am avut si eu 15 ani si da, ma gandeam la un moment dat ca imi va creste barba dar tot nu voi fi in eternul si fascinantul rahat, well, think again. Barba nu se arata, cat despre acel rahat.. e prin stratosfera, cu siguranta, ca numai rateuri am in cale:)).
Cu sintagme de genul " o sa mor virgina".. nu am facut cunostiinta, nici de trasul de vreun macho mare si sexy, cacat! Nu, nu merge. 
Am trecut de faza cu ochii deschisi pana pe la 3 dimineata si culmea, neputand dormi de entuziasm, Frate, era cineva langa mine, la fel de obosit si entuziast, si oau!! gandea!!! Oricum, am trecut de faza asta. Am trecut de momentele in care il luam de mana si il trageam dupa mine prin Sibiu, sau ne pierdeam in drum spre nu stiu ce cretin de bar( nu inteleg, tot timpul reusesc sa ma pierd, e normal?). Eh, amintiri haioase. Imi amintesc ca o data, nu mai retin cu cine, am vrut sa ajung undeva pe langa Stefan cel Mare.. si ne-am pierdut, de ne-am intors inapoi, haahaha!! Sau, o data, am mers la ora 7 dimineata parca, si am intrat in singurul pub deschis si am baut ceai.. ma rog, eu, el parca a baut bere... si ceaiul meu se facuse sloi de gheata.. dar a fost ok, In fine, am trecut de asta. Am trecut de povestea cu" eu din sosetele astea nu ies!" sau " Doamne, mare mai e si scuza asta de pat, dar lasa ca e buna." Cacatul e altul, tu nu ai trecut.
Nu ai trecut, si dupa cum vad, nici nu vei trece prea curand, nimanui nu-i place o carpa de carat in plus, asta e.
In fine, castelul meu de nisip, ma rog, al meu si al lui, sau al ei, se duce pe rapa din cauza ta, a ta si a jegului de pe bocancii tai, asa, subtilitate. Nu stiu,, probabil ca ceva din nisip nu trebuie sa reziste.. dar macar sa-i fi dat eu un sut, asa..
Probabil, adica, mai mult ca sigur, te crezi mini Diva.. si de iti ridici pantalonii, iti cere cel sau cea de langa tine un compas si nu din cauza ca s-o pierdut in gandurile tale.. sau in ochii tai, padurosi, ci doar pt ca sa-si dea seama cam cu ce cap gandesti. Cica la femei, ca si la barbati, tot 2 capete sunt, ma rog, la noi, mai putin pronuntat, Dar exista si varianta de a "gandi" cu acela. Impropriu spus, tu doar cu ala gandesti. Doar cu ala!
In fine, ma intorc la haosul din al meu cap, la vanataile de pe corp cauzate ba de Toni care mi-o dat flanc,  si eu n-am barat si m-am trezit cu ditamai lamoaca pe picior, ba de vreo cazatura notorie prin camera peste Akasha, urmata de cativa colti in mana, Ba, imi amintesc de asistentul de azi dimineata cu privirea lui pierduta in eter si cum ma bufnea rasul hilar cand ma uitam la el.. si parca, daca imi amintesc bine, inca mai am bluzele lor, la propriu, in dulap printre ale mele.. asta ar tine loc de tinut de mana in relatii la departare. Cine stie, probabil ma voi face atat de mare, incat sa intru in bluza lui, aia albastra, care nu mai miroase a el.. si a balsam de-al meu, ... Ah, de ce l-am spalat?!?
Oricat de mult as uri pe cineva, nu pot sa uit ca l-am tinut de mana, l-am sarutat pe obraz sau i-am simtit mirosul adanc in plamani. Tu stii asta? Nu stii, te gandesti la puta doar!
In concluzie, o persoana este o persoana, nu conteaza cat de mare sau mica este. Te poti pisa pe talia vietii, pe fesele lumii sau ridurile inecate in fond de ten de zici ca e lavabila, un intreg palet, atat timp cat tu ii faci pe altii sub alte forme. Probabil ca sunt diferita, adica, sunt sigura ca sunt diferita in proportie de 99% de tine si oricine altcineva, si asta nu pt ca port haine largi cu mesaje cretine sau pantaloni lasati si largi. Nu! Eu zic sa te uiti putin in oglinda.. si sa realizezi ca fara vreo 7 ani de acasa, te poti pisa pe ea iubire si fara putin bun simt pt cei care te inconjoara, neuitand respectul, te poti pisa pe ei prieteni, Am zis, simte'te care vrei,
p.s.: pizda, nu mai linge pasii unuia sau ai altuia, e sec si total neigienic pt cei care mai calca pe acolo. :D


3 comments:

  1. "P*la n-are creier, si ne mandrim cu asta... Daca am gandi cu p*la nu si-ar mai f*te nimeni nevasta...../ Teoretic ce am spus e rautate gratuita in masura in care iubiti voi barbatul urat, sarac si cu p*la mica..."... Nu esti o "adumelcatoare" inraita de Parazitii dar mi-am adus aminte de versurile astea care, oarecum, se incadreaza in context...

    ReplyDelete
  2. probabil, nu gust versurile lor.. si nici n-m de gand sa le gust in vreun viitor..

    ReplyDelete
  3. Buna ziua,

    As fi interesat de un link-exchange intre motruinfo.ro si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

    Cu respect,
    Ursu Radu

    (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
    PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

    ReplyDelete

hop si tu!