expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28 February 2010

sa tampesti nu alta!!!

De la ora 11.. adica 23 pentru oamenii intelectuali, incerc sa ma uit la un film. Avand in vedere ca e deja 3 dimineata.. si abia am reusit sa inchid programul de "vizionare pentru fisiere audio si video" .. si mai am si nervi sa scriu, realizeaza cineva ca nu am fost lasata sa imi termin culturalizarea.
Nu am idee cine a fost, literally, persoana respectiva mi-am intrat pe blog si initial mi s-a parut o persoana amabila, draguta si evident, cu o debilitate de ordin de bostan uitata la maxim:) . Sincer, nici pana acum n-am inteles de ce .. si nu din cauza faptului ca"sunt ardeleanca.. din Sighisoara care se afla in judetul Brasov".... fair enough... ci problema, daca o pot numi problema.. sta in motivul abordarii. Eu nu obisnuiesc sa haituiesc oamenii, sa ii fac sa sufere... sau sa-i enervez la culme, asta mi se repeta mai tot timpul. Mi s-a spus clar ca nu deranjez pe nimeni... si sunt o persoana ok. Nu cool, nu tru sau alte biciclete.. ci ok. Buuuuun.. si totusi, unde arde?
Paralelipipedo'dreptunghic, inca nu am realizat de ce o persoana total necunoscuta mie vrea sa-mi dea linkul de hi cinci, de myspace si alte mingi de baschet... sincer, voi le dati .. asa, de buna voie si nesiliti de nimeni.. oamenilor necunoscuti?
Eu am o regula.. suna cam asa:" Nu intru pe siteuri porno si nu vorbesc cu strainii." .. Mi se pare just, de ce? Pentru ca... ori cat de "socializatoare" as fi.. in toate exista o limita.. pe care nu mor de suspans in papuci sa o trec.
Asa, sa incheiem frumos.. astazi am pus deja o poza.. e mai jos.. acum punem un clip.. nu voi intelege niciodata ce e cu fericirea asta fara respect de sine sau bun simt, adica.. stiu ca internetul e un loc mare, frumos, colorat, plin de plagiatori si oameni al caror dovlacel nu poate procesa mai mult de 3 biti.. ceea ce, culmea.. fraticaaaa!!! .. rezoneaza perfect cu activitatea de copiere a unor teme de interes minor de pe un blog.. si postarea lor tradusa.. sau nu, pe alt blog.. de preferinta .. blog propriu..:-"..
N-am nimic impotriva cu'copierea temelor, traim intr-o lume.. cica ii spune Romania.. si cica ne ocupa tot timpul.. si locul din inimile noastre mici care bat in sincron.. dar, atata timp cat.. am liniste sufleteasca.. si pacea divina de a ma uita la un film... eu nu am nici o problema.
Did I make myself clear?

1 comment:

hop si tu!