expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

03 February 2010

Fartmintiri..


Avand in vedere ultimele evenimente, nu stiu care mai sunt si nici nu am de gand sa ma chinui prea tare sa mi le amintesc... trebuie sa comentez, trebuie!!!!
Cum e traditia, iau supratema celorlalti ... "iubirea".. si intrebarea aferenta "ce este iubirea?"...
In a 12a, cand il citeam pe Gheorghidiu, "ultima noapte.." .. am observat ca sunt descrise in carte, defapt, 2 episoade, cel al iubirii si cel al razboiului. pana acum mi s-a spus ca cel al iubirii e cel mai tare. Superbitatea in persoane, vorbe goale.. mie mi-a placut episodul razboiului, in fine, fiecare'cu'caprele lui/ei. Ce imi aduc insa foarte bine aminte.. este intrebarea profesoarei de romana, Trifu, multa sanatate la copii, "ce este iubirea?" ... si evident, din partea cealalta a clasei, raspunde subsemnata, adica eu .."o pierdere de timp" .."cine a spus asta??" .. si nici un raspuns, oare de ce?:))
Nu incep sa bat campii despre ce este iubirea de buzunar a unora.. sau de alte membre ale omului a altora, atat timp cat nu ma enerveaza careva, nici nu mai comentez. Cica sunt fiinta umana si iubesc si eu.. iubesc natura, linistea, imi iubesc cainele si ceea ce am ajuns, puteam fi mult mai rau... dar sunt numai bine..:D. Alte chestii nu mai iubesc, nici n-am iubit vreodata..:)), sa spunem ca m-a ocolit sentimentul si bine a facut.. decat sa ma stiu cu hertzul in 5 bucati inegale rupt .., si incercand sa il lipesc cu superglue, mai bine, pamant pe ele, chestii nefolositoare, si toata ziua imi zambeste.
Da, asta e, sunt un porc, metaforic vorbiind, singura persoana la care am tinut neconditionat a murit de mult, ma rog, el e inca viu, din pacate, dar "sentimentul" ala de ma dadea cu bostanul de podeaua cerului.. s-a dus, uite asa, pac pac:)) .. si nici nu'l mai vreau inapoi, sentimentul, in orice forma ar veni.
Asa ca, mi se pare destul de distractiv sa privesc o "tuta"(ca tot veni vorba) si un "coca" cum se iubesc, irefutabil pana la infinit:)) .. e problema lor, nu ma intereseaza, ma amuza.
Altceva, de cand am stiu, cand merg cu autobuzul, tot timpul zambesc, n-am idee de ce. Restul oamenilor, in schimb, zici ca merg la inmormantare, tristi, capul lasat ...
Problema lor, eu nu pot sa fiu trista cand merg undeva, nu pot, frate.. nu pot!!:)) E imposibil de idiot sa fii asa, unii ar da orice sa mearga cu autobuzul, dar ei nu pot.. fie sunt bolnavi, fie nu mai sunt printre noi, aia de respira greu... dar nimeni nu intelege asta. La fel, mi se "reprosa" zilele trecute.. cum pot sa zambesc cand afara ninge/ploua/e prea cald..?.. Cum sa pot face asa ceva? De ce zambesc cand imi corecteaza aia de fonetica lucrarea in fata tutror si imi mai spune si ca am picat, cum?.. simplu, ma doare in f*** de gandurile altora, zambesc cand vreau, ma smiorcai cand vreau, injur cand vreau si in rest, pamant pe voi, cei care ma credeti dusa.. Sunt dusa:)).
Ce face trezirea intr-o zi cu soare?.. Minuni:)). Nu stiu, am scapat de jumate din examene, libertate.. si pot sa dorm cat vreau saptamana asta, lux!!! Ce'i cam drept, nu am prea avut motiv de zambareala de ceva timp.. asta e, asa-i in tenis. :)) ... Revenind..
Iubirea e o pierdere de timp, bea un RedBull si-ti trece pofta de iubire irefutabila pana la infinit. E un moft, frate, un moft al dracului de scump... si nu se merita, parerea mea.
Fiecare iubeste in felul sau.. eu iubesc zambiind.. si cu asta, v-ati prins de usa si ati tras-o dupa voi.. si e liniste acum, asa-i?
Si acum, sa va arat ca mai stiu pe cineva .. care gandeste exact la fel ca si mine.:D
iubitor de drumuri: stii ceva?
shavy:): :))
iubitor de drumuri: nu vreau nicio femeie
iubitor de drumuri: am zis
shavy:): pai
shavy:): nu spuneai ca e buna tipa?
iubitor de drumuri: ba da
iubitor de drumuri: dar asta ar insemna sa ma cobor la ea
shavy:): hai, no.. acum si tu..
iubitor de drumuri: NU
shavy:): pai, ... asta e.. nu poti trai intr-un turn de sticla toata viata ta
iubitor de drumuri: nu are rost sa dau explicatii
shavy:): oki
shavy:): inteleg
iubitor de drumuri: ba da
iubitor de drumuri: scuze daca m-am exprimat mai abrupt
shavy:): si iti respect gandurile si actiunile
iubitor de drumuri: insa nu mai fac niciun COMPROMIS pentru femei

.. Si sa spunem ca exact acelasi gand il am si eu privind barbatii feroce:)).. la sentimente, ca tot veni vorba.
Din categoria "Biby si Perlele ei" .. in a 9a, am avut o poezie cu un hingher care desi prindea cainii, avea unul neinregistrat acasa si il crestea si il iubea.. :)
Dupa un an, ne intreaba.. daca stiim ce e "iubirea platonica".. si ca raspuns, evident, "iubirea platonica.. e ca un hingher cu iubirea lui pentru caini" .. Cam asta ar fi o definitie buna.. nu?
Fiecare vrea sa fie iubit, nu da insam nimeni ceva inapoi. Si cei care chiar au sentimentul asta pentru o alta persoana.. o arata foarte distractiv. Unii dintre noi sunt mult prea mici sa isi dea seama.. iubitul nu e cu imprumut... si nici nu sari din floare in floare de buna voie si dupa bunul plac.. lasand in urma ta numai bucati de herturi si lipituri, nu se face asa..
Si acum, bagam un zambet larg.. vorba aia" zambesti ca un balcon cu rufele la uscat":)) ... ziua este insorita, am dormit mult si bine... si lumea.. cu ceoceofleasca.. as usual. Long live the sunny day of love!!! :D Si mai zambiti din cand in cand.. ca asa e frumos:D

3 comments:

  1. Asa o fi frumos in Ardeal.In Bucuresti inca nu s-a inventat zambetul gratis.e criza si e capitala.

    ReplyDelete
  2. na, atunci, toata lumea pe balcon cu rufele la uscat:))

    ReplyDelete
  3. asta e un fel de "puhoi" de text... aveau aia de la Tapinarii un vers fenomenal "nu beau apa de la chiuveta, nu ma rad sa nu-mi stric freza".. no cam asa e si cu rasul asta....:))... hai cu frez

    ReplyDelete

hop si tu!