expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

04 January 2010

din categoria : cretu si vorbele lui ..


va prezint niste citate demne de luat in considerare.. avand in vedere ca au fost spuse de prea'inteleptul Cretu.

"puta=penis intr-o permanenta stare de hibernare hipoacuzica"

"Puta= instrument partial nearticulat, membru de categorie mijlocie in cenaclul "corpul poate fi si uman", avand cateva valente cognitive permanente"

"Laba=procesul prin care Puta trece de la versiunea 2.0, la versiunea 2.1, update-ul facandu-se treptat"

si, acum cu un fir narativ de perfectie..


Laba si Puta


Gigi Laba si Cornel Puta, doi intelecuali fini impregnati cu esenta culturala, devin subit exponentii societatii romanesti. Avand un caracter profund academic, activitatile lor zilnice se transforma brusc si ireversibil ( de unde si denumirea evidenta de Puta si Laba ), in manifestari sociale cu caracter general.
Astfel, bautul berii, scuipatul semintelor sau injuraturile desprinse parca din Republica lui Platon, ajung intr-un timp scurt la stadiul de referinte culturale romanesti pe intreg mapamondul.
Dupa schimbarea fundamentala a societatii romanesti, cele doua adevarate dive masculine traiesc la nivel interior o batalie crunta, lupta dintre simtire si ratiune. Intr-un final, care se apropia periculos de mult de limita infinita a introspectiei metafizice ( durata temporala – 10 secunde ), cei doi ajung la concluzia ca dragostea e fundamentul ratiunii. Si ce sa vezi , dupa o scurta trecere in revista a conceptiilor si fundamentelor reale pe care domnul Laba si domnul Puta isi cladesc viata, conchid ca ar trebui sa isi creeze un profil de hi-5. Da, insufletirea lor era divina, asteptarile erau mari, fiorii gingasi provocati de gandul intalnirii unei fiinte bautoare de bere si factor de promovare al efectului ( ragaitul ) ii faceau sa recunoaca finetea si emanciparea societatii pe care cei doi o dezvoltasera.
Pozele din fata sobei de teracota sau a oglinzii din baie erau un accesoriu “internautic” esential, asa ca ei reusesc in scurt timp sa isi gaseasca doua fiinte suave si pline de feminism, pe numele lor, Georgeta Orgasm si Mirela Pantofcutoc.
Dupa cateva conversatii pline de patos si sentiment, aflate, nefiresc desigur, pe platforma cunoscuta generic sub numele de Messenger, cele doua cupluri concluzioneaza ca dragostea la fara frecventa e mult prea medievala, epoca moderna avand nevoie de atingeri plapande si saruturi pasnice.
Era o seara placuta, vantul adia usor, iar apusul desprins parca din paleta culorilor lui van Gogh sporea sentimentul de moment romantic sfidator perfectiunii. Cei patru se intalnesc acasa la domnul Laba ( el insusi fiind efectul unui proces aneveios de iubire platonica ), si dupa o scurta discutie meditativa, oPULEnta si “poliGLOATA” isi dau seama ca un film bun ar fi alegerea cea mai demna de petrecere a acestui festin, de data aceasta, aproape atemporal. DVD player-ul era pregatit, protectia activata, asa ca domnul Puta si domnul Laba incep procesul anevoios de introducere a DVD-ului in “organul” procreatiei cinematografice. Scurte momente de suspin tipic feminin datorate “profunzimii” cu care cei doi cinefili reuseau sa patrunda “mintile” coplesite ale celor doua entitati feminine, faceau ca “meditatia” sa fie completa....... to be continued

No comments:

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment

hop si tu!