expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

30 September 2008

cioban urbanizat


dupa un lung dialog in art cu niste bule.. asta persoane.. dupa ce am aflat ca anumite persoane au in loc de pauni fazani in cap.. si altele au licurici plati in fund.. dau sa merg acasa, pe drumul bine cunoscut: centru=>acasa. pe drum, trec pe langa un santier care colegul meu de banca, mop, tot vrea sa stie ce e.. si evident nu poate nimeni sa-i raspunda.. si triumfator calarea pe niste blanuri de lemn un ciobanel. adica era imbracat ca un cioban, caciula-i caracteristica si etc.. la vederea lui, impreuna cu_colega mea de drum si chinuri, l-am botezat" cioban urbanizat"
ce este un cioban urbanizat? dupa mine, parerea mea este si nu sunt de acord cu acest proiect de lege, un cioban este un nene de la stana, da?. urbanizat?.. un nene de la stana care a venit la oras.. well.. nu e nimic rau in asta, nu?dar, nu este de neglijat si faptul ca din ce in ce mai des vezi din ce in ce mai multi oameni.. am zis oameni?.. i mean, scuzeee de oameni, care se imbraca... si isi fac frezele.. ca in cosmarurile ciobanasului nostru..
sincer, it sucks.. cand vezi un tip .. cu suvite.. mai da-o naibii!! nici eu nu am suvite!! unei fete ii sta bine cu suvite:))unui tip ii sta... fericit cu suvite.. fericit in engleza a se traduce, va rog.
nah well.. desi azi am scos numai bombe hilare pe gura, daca nu credeti intrebati colegii de clasa... momentan.. talentul meu, am zis talent?:)).. asta.. cheful meu de a scrie ceva de care sa se cruceasca si sfiinti, lipseste cu desavarsire:)), probabil dupa caderea noptii:>:>:>... imi mai pica si mie fisa la cate ceva, bis dann:)))

2 comments:

  1. zi merci, sa fii tip cu suvite a devenit o "moda"(urasc cuvantul) :D
    se poate si mai rau? hell yeah :))=))
    mai sunt si alte specimene mai "feminine" de baieti, deci cei cu suvite nu-s nimic:))

    ReplyDelete
  2. aw, and the picture from the end of the post rocks :))

    ReplyDelete

hop si tu!