expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

15 September 2011

ioi.

momentan e perioada de restante.. toata lumea in jurul meu mega agitata... si totusi.. nu de asta am moralul pe undeva in jurul genunchilor. ma tot gandesc.. cum au unii obrazul sa comenteze defectele altora .. cand ei insisi sunt o epava de defecte.. pornind de la cele de igiena si ajungand la cele de nivel intelectual.
nu ma intereseaza daca cel de langa mine bea ca ultimul porc sau cea de langa mine e o tarfa, serios vorbind, nu ma intereseaza. pare'se ca pe cei 2 de langa mine ii intereseaza... hopa... licurici!!!
sincer, stati impreuna, va sta bine asa.. cuplu de mizerie acuta.. eu ma duc la focul meu si gata.
cam asta e .. negura din a mea-mi minte de saptamana trecuta... mi-am mai revenit din soc... eh, se putea.. oricum, parca o fost bine sa te faca cineva pe care l-ai respectat atat un intreg camp lexical al cuvantului "degenerat".
sincer, nu ma credeam in stare de a fi tarfa sau betiva.. chiar nu.. drogata, aia a fost ceva nou, indeed,pe langa apelative de genul dobitoc sau imbecil, cele cu care ne-am obisnuit de atat de mult timp, cele 3 nou achizitionate chiar.. imi dau de gandit.
oricum, eu respect nu mai impart in stanga si in dreapta.. mai ales pentru cei care mi l-au calcat in picioare. cat despre impartirea aerului de respirat.. se va sista si furnizarea acestuia cu anumite entitati. poate.. cand se va invata folosirea articolului hotarat la formele de plural.. poate atunci ma voi mai chinui sa imi pun masca de gaze si sa ma alatur baltii.
sincer, incepe facultatea, restu se intorc, y u no leave me alone?!??! y u no kiss my cute arsch!!??!?
vineri am restanta la.. fiti atenti.. sport:)))), se mai intampla..
what ever..
scuzati pozele imbecile din clip.. nu am gasit alta varianta pentru embed. ce-i drept .. nici nu am cautat prea virguros.

No comments:

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment

hop si tu!