expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

14 July 2011

nu inteleg de ce...

am dat si de vacanta, saptamana de somn deja e pe sfarsite, totul si-a revenit la normal, cred..
am dat de alte dileme de suflet... care vreau sa le scriu aici, mai afisej un zambet pe fata cuiva.. etc.
primul ar fi cacaturile de eventuri de pe feisbuc. nu ma iau de ideea in sine.. ci de majoritatea participantilor care dau - attend- desi evenimentul e pe luna... ironic vorbind.. adica nu apar. serios, ma mir ca nu va tine lenea sa dati click, sunteti penibili!!!
al doilea lucru ar fi... femeile care nu poarta sutien :|, nu, nu pot sa ma uit, sa stau langa asa o persoana sau sa vorbesc cu ea. frate, nu trebuie sa te simti, nu e obligatoriu... nu sunt geloasa, ar fi ceva.. dar, te rog, scuteste'ma clasic de imaginea asta. o paranteza ar mai fi si acele persoane care nu poarta curea la pantaloni si li se vede fundul. nu-s barbat sa imi placa asa ceva, nu tin neaparat sa vad asa ceva, te rog, trage-ti pantalonii si dupa mergem si mestecam guma hubba bubba mai departe. paranteza inchisa.
al treilea lucru ar fi.. nesimtirea unora. in linii mari, asta e tribut pentru grupa de germana engleza care nu mai poate suporta nervii si impresiile de punga de plastic a unei anumite persoane.fuck you, tot iti dau un sut in fund intr-o zi!!!!
asa, astea fiind spuse, ma intorc la starea mea de somnolenta acuta, bai bai

No comments:

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment

hop si tu!