expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28 November 2010

zis si facut...

lunea. urasc ziua de luni. nu ii vad rostul. niciodata n-am inteles de ce lunea e atat de prost conceputa.. sau mai bine zis proasta..
nu cred ca e vina zilei, sau a numelui.. ci doar pozitia pe axa temporala cotidiana .. ii da asa o aura mai intunecata, nu?
mi se pare cretin faptul ca... lunea, e cea mai tampita zi planificabila. " ce faci luni?".." merg la scoala, ce dracu as mai putea face??" .. sau, cum spunea un prieten :" lunea se numara vanataile iar vinerea cremele antiinflamatoare" ... what ever that's supposed to mean!... in cazul fericit e doar crema antiinflamatoare.. in cazul normal, lipseste cu desavarsire.
nu merge sa concediezi ziua de luni, nici sa o stergi din calendarul saptamanal, e ca un rau necesar.. stii? cum fat frumos avea.. sau e praslea ala?.. in fine, avea nevoie de span, da, e praslea:)) ... asa avem si noi nevoie de luni. bine, exagerare notorie, nu, nu avem, dar ..totusi, mi se pare distractiv, oricat m-as chinui, lunea nu poate fi o zi normala pentru mine, nu poate, refuza.. si ea .. si si eu, .. si niciodata nu cadem de bun acord sa ne fie mai bine. nu frate, stam si ne certam de la 7 dimineata.. lunea.. pana pe la 8.. tot dimineata..  pana cand ma enervez si parasesc incinta.. in cazul de fata, patul.. si ma bag in dus.
in concluzie, lunea nu merge desfiintata, nici cu slujbe, nici cu mita, nu, nu, nu vrea!
e o situatie delicata, lunea nu ne vrea, nici noi nu o vrem pe ea.. absolut deacord. i'am inmanat o  cerere de concediu.. nu a vrut sa auda.. pare'se, Florea, sau cum a ei origine a speciei se numeste, vrea sa-mi futa iar juma din viata. serios, de la 8, seminar , lunea?!?!?.. si ma mai mir ca urasc ziua asta...
plus, cele 4 ore de dramaturgie, crima curata, tot timpul ma abtin sa nu plang:)))
lunea, e o zi cu semnificatii in plus, niciodata nu mi-au placut semnificatiile in plus.
lunea e o zi a plansului, plangi dupa ce vreme frumoasa a fost duminica, dupa cat ai dormit.
cum spunea unu.. lunea e o zi a unei false filozofii, nu merge, efectiv nu merge..
daca Nietzsche ar mai fi trait, lunea se transforma intr-un monumental moment al nihilismului, si atunci era mai bine, stiai din start de ce fel de cacaturi dai!
plansul vine cand realizezi, asa, in jur de pranz, ca ziua pare interminabila!... INTERMINABILA!!!
dar, asta e..

No comments:

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment

hop si tu!