expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

12 July 2010

hey you, wise piss..

din categoria "Goosfraba..." va prezint: familia carnatului vorbitor, tot timpul orientat inspre soare, cu 2 bile inutile agatate de gat si pe care le plimba cand in stanga cand in dreapta, dupa bunul plac al scoicii. cica sunt aproximativ cateva miliarde de genul asta in lume, si se pare ca eu dau de majoritatea prostiilor din aceasta categorie, wonder why?
crezand ca era shawormistilor a apus, asa, ca un soare din ala de te-o frecat la cap toata ziua ca iti tranteste o insolatie de pici in urechi si te dai peste cap, m-am riscat astazi, si am luat o bluza.. ma rog,, un fel de ie, putin mai deschisa la gat. well, big mistake!
" hey,  papusa, nu vrei sa ne cunoastem putin mai bine?" .. sincer, de la o posta stiu deja ca esti prost ca un stiulete de porumb si neuronii din capul tau, daca ar avea picioare, s-ar indrepta toti inspre primul centru de dezalcoolizare de marca "Exodus". da, da, stiu, iar am dreptate, again! nu vreau sa mai cunosc pe cineva in zilele astea. ...  cum zice un foarte cunoscut proverb misogin: "don't trust anything which bleeds for 4 days each month and it doesn't die." ... adaptarea fiintelor cu sani: " don't trust anything which leaks each day a month and it doesn't leave a pool behind it." .. asa, umor sec.
next is the freaky dude on the row, cu ale sale replici de agatat baloane si balene.. da, sunt si din astia, la naiba, i'm not safe! tipul de obicei e vreun merchandiser cu cioc si pierce in nas, musai, in nas.. sa-l vada fetele virgine cum ca el, almighty, nu ii e frica de nimic, nici macar de o stingie bagata in nas, asa, de-a curmezisul.. in fine. ideea e ca, oricat de doctor semi filozof ai fi... nu vei reusi vreodata sa intelegi... de ce isi baga unii asa ceva in nas, chiar nu! interesant este insa, tot timpul, dar tot timpul, aceste creaturi au morbidul simt al iubirii long lost and for now found, gen..: "sunt merchandiser pentru Danone.. nu vrei sa iti arat masina de marfa?".. si un raspuns pe masura.:" papusa, stii cum se scrie merchandiser? cand afli, sa ma suni. ma gasesti in cartea de telefoane, la anunturile pompelor funebre".
ideea e urmatoarea... decolteu nu mai port in viata mea, sa stiu ca depinde viitorul meu de asta, eu nu mai port!.. nici alte genialitati create cu, pentru si despre femei, nu! n-are nici un rost, oricum, am stabilit asa, cu pixul pe hartie, cam pe unde e mintea unora.. si daca nu e acolo, atunci e pe undeva razna si woohooo pierduta in spatiu si impresii cretine, asta e. miezu din fanta, ce ziceam?

No comments:

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment

hop si tu!