expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

19 April 2010

you! get off my planet!

nu stiu cati dintre cei cunoscuti mie s-au trezit dimineata ca sa constate ca nu-si mai pot recunoaste obrazul de gat... nu mai spun de sa simta ceva... ma intreb, cati?
ei bine, n-am idee, stiu doar ca eu ... dupa ce ca m-am trezit fresh sa merg la facultate.. am realizat ca fata mea s-a schimbat si, implicit, persoana care se holba la mine din oglinda.. nu imi era cunoscuta. primul gand a fost:" iar am adormit pe la careva.. which nu s-a mai intamplat cam de ceva timp.. si ar cam fi cazul" ori .." oau, i have a much uglier twin step sister!!!"
nici una dintre variante nu e ok.. ideea e ca am stat in curent.. si m-am umflat ca un balonas.. culmea.. nu doare!!!
in fine..
m-am imbracat eroic si am pornit la drum pana la o farmacie non stop, ca sa-mi iau ceva sa nu ma umflu si mai tare.. si ajung pe cea de pe mihai viteazul, unde, o voce abia trezita, ma intampina.. si ma face drogata... si ma trimite la medicul de familie.. in fine. de cand esti facut drogat daca tu ai nevoie de 2 antibiotice?.. sa-mi zica si mie cineva?.. frate, la ce marime au capsulele alea.. poate ca supozitor sa fie folosite.. ca de tras pe nas sau intra'venal.. nu intra fizic!!!.. in fine.. dupa un "du'te dracului!" .. am sunat la opc, desteapta de mine, unde imi raspunde o zana si imi spune ca..."nu e vina noastra ca va imbracati inadecvat vremii de afara".. ce-i drept, era caldut si eu eram cu geaca de iarna.. dar dintr-un singur motiv.. nu puteam sa stau direct in vant si curent fara ceva peste fata.. na.. in concluzie, m'o facut si tampita aia drogata..
mai merg cativa metri si dau de o farmacie abia deschisa.. unde o farmacista ma intampina cu un zambet larg si ma intreaba ce am patit.. vezi, fa.. ca se poate.. fara drogati si duceri in jos!.. i-am explicat si i-am cerut 4 pastile pana ajung la medicul de famile.. ca deh, are program special.. si daca imi rup o coasta, tre sa astept pana martea sau miercurea sa ma duc sa'mi zica ce unguent sa folosesc.. in fine, farmacista mi-a dat 7 pastile.. si mi-a mai si zis ce sa mai fac pe langa ele.. cum sa le iau si mi-a urat : "insanatosire grabnica".. na, pizda... ca merge si cu frumosul!
evident. mi s-o mai restras si imi dau seama pe unde imi e gatul, respectiv orbazul... dar si maine stau acasa.
ce ma enerveaza la culme.. astfel de oameni care fac o facultate, fac ceva.. ajung in posturi in care relationeaza cu oamenii, posturi din care ar trebui sa ajute oamenii... si ei se poarta cu tine ca'cu ultima carpa.. pai, stai fratica, cum vine asta? poti sa mori daca nu ai o reteta?..  tare asta!

No comments:

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment

hop si tu!