expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

20 October 2008

si uite cum...

si uite cum .. un blog de tot rahatul.. plin de teribilism, accente soviniste(cica). ganduri nepatriotice(si asta cica) , tendinte avangardiste... si blablabla-uri, ajunge la postul nr 100:)
asa, ca frisca.. nu o sa reflect as always stramb asupra conditiei mele de ciocolata:))
in schimb.. .. incep cu o zicala de la un om super tare... din nord de pe acolo:>:
citat:" aveam un coleg in armata si cand ne-au venit bibanii l-a pus pe unu sa strige: sunt biban cu fundul rosu miros a p..... si astept sa fiu f...., s-a cam dilit tipu, eram in timisoara si era in timpul "revolutiei" "..
asa..
saptamana trecuta am fost facuta virila, asta nu o voi uita never ever!!!.. asaaaaa... astazi, aflu cu stupoare, ca cel care m-a facut pe mine virila, s-a dat la un prieten de-al meu.. bun.. nimic greu..si urat in partea asta.. dar.. nu ca m-ar omora situatia, trebuie sa recunosc, de o ora rad cu lacrimi si ma doare burta fara idee.. sincer..daca nu ar fi venit si vorba de mine.. eu, nesimtita, care am indraznit sa il fac albie de porci... dar nah.... ce sa-i faci?..
acum, incepem frumos, de la inceput.
1. muzica.. da, ma coaie, ascult black metal . dar dupa cum vad.. cu_curu tau tot aia e..
2.. (ar trebui sa le numesc asemanarii astea).. la amandoi ne plac baietii:))
3(diferenta).. eu, spre deosebire de tine.. nu ma dau la ei.. si sunt si fata:))
4.. mie nu imi e rusine sa afirm ce muzica imi place si intr-o discutie intru cu tupeu si putere.. tu... vorbeam cu tine?:))
.. si ar
mai fi, momentan numai astea le am in cap..

si ca solutie, ti-as recomanda:>
click:)


si dupa cum am mai spus si mai devreme.. look at the un-shitted side of the moon, iar daca murdaria persista.. foloseste niste "veniƟ" sau alte chestii.. ca_cam ai nevoie.>:)
si da, sunt nesimtita, dar numai cu cine vreau. si da, fac albie de porci pe cine vreau.. recunosc, esti cam al 3lea pana acum.. primele sunt 2 colege de clasa:).. vezi... prioritate fratee!!!..
bis bald, shithole.

later edit:.. mai prostule:1. garmarna nu sunt comerciali!! nici macar nu stii ce canta, geezes.. 2, blogul meu nu e tare pentru tine, ma intelegi?.. daca as stii cand te uiti , l-as bloca!!3. pazeste-ti bucile de speriat de bombe ce esti, tu in viata ta nu ai ascultat turisas sau eluveitie, ce sa mai spun de aes dana si amon amarth=))

No comments:

Facebook Blogger Plugin: By RNHckr.com

Post a Comment

hop si tu!