expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

25 October 2008

like what??? like brothers!!!

asa, cum nici nu m-as fi asteptat, joi, la ora 3 jumate am pornit cu dreptul spre craiova pt ai vedea pe scorpions si pe dude:)
dupa un drum eroic pe valea oltului(oai sa innebunesc ce tare o fooost!!!) asa, dupa tanti cea cu varsta de 50 de milioane si bancurile cu olita de noapte, ajung, at laaast, in craiova!!!
cobor din bus si ma pun pe asteptat.. un nene se uita la mine. cred ca ma vedea cotlet, dupa cum se uita.. in fine, apare dude, cu maria, mergem la scorpions.." cine's primii?".."unu keo".. nanana.."hey!! astia-s scorpions!!!!"..dai si fugi!!!!.. am ajuns pana la urma prin multime, am vazut concertul destul de bine, dude o dat din cap(el are plete, eu nu).. dupa.. last melodie"when the smoke is coming down "parca..
dupa apare ala cotabita, ala de transpira mult.. stie el de ce transpira..oltencele is buneee:)).. asa.. intra o melodie gen lord of the rings. dar nu de acolo, dar in genul ala, cor multe voci, tenori si soprane, melodie impozanta, blablabla.. si la 22 si peste jumate.. poc, artificile(vorba lui vali, artiflocii).. si la 23, ne trezim subit ca mergem spre casa:))
nu am ajuns, dupa am fost la plimbare, a fost super!!!!back home, rupti, dai si dormi:)
pana si drumul a fost ok.. sincer, valea oltului e .. sa nu spun super, dar chiar interesanta pana intr-un anumit punct. am avut noroc si la cozi, am iesit destul ok din toata chestia asta:)
alaturat sunt prezenti 2 copii:)), fericiti pana la culme ca au vazut la scorpions ceva, sonorizarea o fost groaznica, daca nu erai in perimetrul scenei, auzeai cum se baseste ala de langa tine, in fine, am ajuns pe la jumatatea concertului si noi intr-un loc mai plauzibil, sub artificii:)

intr-un sum up, totul a fost ok si mai vreau sa merg, de sigur:)
de abia astept sa scap de dsd, de teze si sa vina vacanta de iarna si revelionul, i can't wait:)

e haios postul asta, e chiar fericit pana la anumite limite, e urma fericirii de joi seara respectiv vineri pana la 4 fara 5 minute:)


can't wait to live that again, right dude?:):*

5 comments:

  1. Sa inteleg ca pana la urma, ai ajuns si in Craiova?;;). Bravo, copilandru portocaliu:), sunt mandru de tine. Si cu DSD-ul, stai linistita, il vei lua foarte bine. Sunt foarte sigur de asta:). In schimb, pe la chitara mai dai? Nu ne este dor de persoana ta, nu ne intelege gresit, ci doar ne lipsesc glumele tale in legatura cu tot ce este in camera aia:)). Interesant blogul tau, la fel si prietenul tau, sunteti faini impreuna, la mai mult, te salut cu 3 corzi, bafta:).

    ReplyDelete
  2. mihai, puteai sa iti iei alt nume. cand am citit prima data, mai aveam putin si te blestemam:)) mersi de urarii, da am ajuns in craiova:P si nu, nu mai am timp de chitara anul asta, anul viitor cu siguranta revin, asa.. meteoridial:))
    ps: next time, semneaza cu numele, daca te mai chinui sa lasi vreo urma, nu de alta dar stii parerea mea despre tricoul ala:P
    numai bine, omule, sa traiesti:))

    ReplyDelete
  3. A fost hipnotic, dude... Aştept sărbătorile de iarnă. Cu DSD-ul LUAT (etapa de atunci). Cu notă mare.
    Te pupă Vali, Shavilina... :*

    ReplyDelete
  4. hey, scorpions rule :X
    really really nice :)

    ReplyDelete
  5. indeed, they rule:D.. like a ruler:))

    ReplyDelete

hop si tu!